موضوع: "آشپزی"

آنچه که باید در مورد لیمو عمانی بدانید !

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA :LatentStyles DefLockedState="false” DefUnhideWhenUsed="true” DefSemiHidden="true” DefQFormat="false” DefPriority="99″ LatentStyleCount="267″> ideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="heading 1″ />


لیمو عمانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو عمانی به دلیل این است كه شهر عمان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد . كشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین سایر كشورها از نظر محصولات مركباتی ، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهانی دارد. ولی بعضی ها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی می نامند. چنانكه میدانید كشور عمان فاقد هر نوع محصولات مركباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !‌

ادامه »

15نکته مفید برای پخت کباب کوبیده

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA >SemiHidden="true” DefQFormat="false” DefPriority="99″ LatentStyleCount="267″>


1-گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد

2-از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند

3-می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد

4-بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.

5-آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

6-بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.

7-بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

ادامه »