

آنچه که باید در مورد لیمو عمانی بدانید !
لیمو عمانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو عمانی به دلیل این است كه شهر عمان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد . كشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین سایر كشورها از نظر محصولات مركباتی ، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهانی دارد. ولی بعضی ها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی می نامند. چنانكه میدانید كشور عمان فاقد هر نوع محصولات مركباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !
n lang="AR-SA">در مورد استفاده از لیمو عمانی ، بهتر است به جای سوراخ كردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته های آن را خارج كنید و به همین صورت داخل خورش استفاده كنید تا به جای طعم پوست لیمو ، از طعم و عطر خود لیمو بهره مند شوید
بعضی ها نیز از گرد لیمو عمانی استفاده می كنند كه در بعضی از خوراك ، باعث كدر و تیره شدن رنگ خوراك میشود . و معروف ترین روش استفاده از لیمو عمانی نیز همان روش خیساندن در آب ولرم و بعد سوراخ كردن پوست لیمو و استفاده از آن داخل خورشهاست كه راجع به این موضوع قبلا كاملا توضیح داده ام . در این روش بیشتر از آنكه عطر و مزه لیمو داخل خورش شود ، خورش مزه پوست لیموی خشك شده میگیرد و روش زیاد جالبی به نظر نمیرسد . (( البته با نهایت احترام به پیشكسوتانی كه همچنان از این روش استفاده می كنند عقیده و تجربه و تحقیقات شخصی را بیان كردم
ولی خوب در هر صورت از هر كدام از روشها كه استفاده می كنید ، دقت داشته باشید كه لیمو عمانی در خورش بیشترین مقدار چربی را به خود جذب میكند و بهتر است هنگام میل كردن غذا از خوردن لیموی داخل خورش صرف نظر كنید
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط نجفی احمدآبادی در 1392/07/17 ساعت 09:17:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1392/07/17 @ 10:17:47 ق.ظ
رهنما [عضو]
مطبی بسیار خوبی بود
استفاده کردیم
یک نکته را هم بنده اضافه کنم که استفاده ازلیموی تازه مخصوصا برای خانم ها در کنار غذا خیلی توصیه می شود