15نکته مفید برای پخت کباب کوبیده

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA >SemiHidden="true” DefQFormat="false” DefPriority="99″ LatentStyleCount="267″>


1-گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد

2-از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند

3-می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد

4-بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.

5-آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

6-بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.

7-بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

>

8برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.

9.در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید

10.بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.

11-روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.

12-تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

13پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.

14-می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.

15-اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.

…" data-path="../../plugins/share_plugin/img/">
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.