

15نکته مفید برای پخت کباب کوبیده
1-گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد
2-از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند
3-می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد
4-بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.
5-آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.
6-بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.
7-بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.
>8برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.
9.در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید
10.بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.
11-روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.
12-تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.
13پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.
14-می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.
15-اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط نجفی احمدآبادی در 1392/07/16 ساعت 12:21:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |